Introductie
Ik ben een ervaren senior trainer, coach en adviseur. Veel van mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven in zowel binnen- als buitenland.

Ik heb ervaren hoe het “echt” werkt in organisaties, dat voorkomt hypothetische theorieën waarin de cursisten de praktijk niet herkennen. Uiteraard heb ik mijn kennis aangevuld met de benodigde opleidingen en cursussen die mijn werk ondersteunen.

De huidige tijd vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen van individu en organisaties. Als organisaties en medewerkers onder druk staan gaat het vaak mis. Onder druk schieten mensen in hun valkuilen; communicatie en samenwerking verlopen stroever en er ontstaat vaak weerstand. Veerkracht is dan belangrijk, zorg dat je bent voorbereid en zorg dat jij of je organisatie die veerkracht bezit.

Het is vaak noodzakelijk dat bepaalde patronen doorbroken worden, zodat belemmeringen worden weggenomen om andere resultaten te bereiken. Dit is mijn werk en dat doe ik graag, vaak met humor en altijd met respect voor de betrokkenen.

Ik ben integer, intuïtief,  betrokken, direct, duidelijk, resultaatgericht en wanneer nodig confronterend.

Met Mind4More beschik ik over een groot netwerk van specialistische trainers, consultants en coaches. Ik ben aangesloten bij een landelijke inspiratiegroep met coaches en trainers, deze kan ik waar nodig in zetten.

 

Aubert van Engelen